Tuesday, December 21, 2021

Victor victrola dating

Victor victrola datingFra dens introduktion, victor victrola dating, den talende maskine eller grammofon afspillede cylinderplader først på stanniol; senere på voksforbindelser og celluloid. Victor Master-nummereringssystemer Det originale Victor-identifikationssystem blev påbegyndt med nr. Ingen anden maskine kunne gøre det. Der kan med andre ord være victor victrola dating mindst 2 eller endnu flere serienumre, der er identiske for en given model. For ægte blå fonografsamlere er det aldrig svært at identificere en autentisk Victor fonograf.

Kuppellåg VictrolaFor ægte blå fonografsamlere er det aldrig svært at identificere en autentisk Victor fonograf. Dette omfatter levering af et unikt serienummer for størstedelen af ​​deres fonografer. Hver Victor fonograf er designet med en metaldataplade. Den placeres enten på eller i nærheden af ​​motorboardet for modeller med låg; på sidedelen af ​​fonografen for de fleste modeller med udvendigt horn og dem, der er uden låg; eller under pladespilleren til de billigere modeller og nogle, der blev lanceret i 20'erne.


For at se nogle plader, skal pladespilleren først løftes lige op og derefter af motorboardet. Hver dataplade har et serienummer til højre og en modelidentifikation, der er stemplet til venstre.


Hver model kommer med en unik serialisering. På en dataplade vil modelnummeret blive vist først, og derefter ville det blive efterfulgt af et serienummer. Det var ret svært at identificere den nøjagtige datering af disse meget tidlige modeller af eksterne hornmaskiner, da en nulstilling i serienumrene blev udført i victor victrola dating Derefter, victor victrola dating, en anden nulstilling blev også udført i Med andre ord kan der være mindst 2 eller endda flere serienumre, der er identiske for en given model.


Desuden har de tidligste maskiner ufuldstændige fabriksoptegnelser. Når dette er tilfældet, kan det være muligt at datere en fonograf nøjagtigt med nogle kvalificerede gætte. De fleste Victrola fonografer begyndte produktionen med serienummeret fra kl. Tildelingen af ​​et serienummer blev foretaget fortløbende, indtil produktionen af ​​modellen blev afbrudt.


I visse tilfælde, victor victrola dating blokke med serienumre blev sprunget over i produktionsfasen. Sådan identificeres Victor-produkter For ægte blå fonografsamlere er det at identificere en autentisk Victor-fonograf victor victrola dating svært, victor victrola dating.


Egenskaber ved en Victor fonograf Hver Victor fonograf er designet med en metaldataplade. Datapladen På en dataplade vil modelnummeret blive vist først, og derefter ville det blive efterfulgt af et serienummer. Victrola fonografer De fleste Victrola fonografer begyndte at producere med serienummeret fra Alle pladespillere Se produkter.


Alle produkter Se produkter. Luk Popup.

amerikanske datingsider internationaleHver Victor fonograf er designet med en metaldataplade. Den placeres enten på eller i nærheden af ​​motorboardet for modeller med låg; på sidedelen af ​​fonografen for de fleste modeller med udvendigt horn og dem, der er uden låg; eller under pladespilleren til de billigere modeller og nogle, der blev lanceret i 20'erne. For at se nogle plader, skal pladespilleren først løftes lige op og derefter af motorboardet.


Hver dataplade har et serienummer til højre og en modelidentifikation, der er stemplet til venstre. Hver model kommer med en unik serialisering. På en dataplade vil modelnummeret blive vist først, og derefter ville det blive efterfulgt af et serienummer.


Det var temmelig svært at identificere den nøjagtige datering af disse meget tidlige modeller af eksterne hornmaskiner, da en nulstilling af serienumrene blev udført i Presninger lavet af sådanne behandlede mestre kan identificeres ved synet ved nogle ret subtile indikationer.


Vi lærte først om denne proces fra korrespondance fundet i filerne fra Gramophone Co. I udviklede Victor en akustisk dubbing-proces for at skabe nye mestre fra presninger, hvor der var sket skade på originalerne. Disse er lejlighedsvis, men ikke altid, noteret i New York-filerne. Pressninger lavet af disse dubbede mestre er lydmæssigt ringere end originalerne.


I den elektriske periode i. Sådanne eftersynkroniseringer ser ikke ud til at være noteret i New York-filerne. Begyndende i , begyndte Victor at sende optagehold til Asien og Latinamerika. Voksplader blev sendt tilbage til Camden til forarbejdning, og færdige presninger, ofte kun af lokal interesse, blev sendt til deres oprindelsesland for salg.


Bogstavpræfiksnumre blev tildelt hver oversøisk rejse, og de resulterende optagelser blev serienummereret for den rejse, som måske ville starte i Mexico, gå til Cuba, derefter ned langs Sydamerikas vestkyst, over til Buenos Aires og tilbage ved Rio og Caribien.


Denne Victor I stammer fra ca. og afspiller diskplader. Fonografer, der afspillede cylinder- eller diskplader, eksisterede side om side i 40 år og overlever i dag i overraskende antal. I blev fonografer med elektriske forstærkere til afspilning først gjort tilgængelige, og 90 år senere bliver de naturligvis stadig fremstillet i en meget raffineret form. Den akustiske fonograf, der ikke kræver elektrisk strøm, fortsatte kommercielt indtil s'erne i form af bærbare kufferter. Antique Phonograph Society omfavner alle disse arkaiske enheder, optegnelser og dem, der samler dem.


Måske den mest almindelige antikke fonograf, man støder på i dag, er Victrola, et varemærke så populært, at det kom til at blive brugt generisk til at betegne enhver opretstående skabsmaskine, selvom samlere i dag kun bruger navnet med henvisning til det originale Victor-produkt.


Denne er en Victor Victrola XVI seksten, der stammer fra De forskellige modeller af Victrolaer minder ofte meget om hinanden.

No comments:

Post a Comment