Tuesday, December 21, 2021

Forældrerådgivning teen dating aldersforskel

Forældrerådgivning teen dating aldersforskel



Positive vibes kommer til dig — POPSUGARs nye bog Du har fået denne! Men nu tester hendes årige datter sine grænser ved at date en årig, og hun sætter foden ned, forældreråd teen dating aldersforskel. dette link er til et eksternt websted, der muligvis opfylder retningslinjer for tilgængelighed. Tilmeld nu. AAP politikerklæring opfordrer til støtte og omsorg for transkønnede og kønsforskelle børn og unge.





Lær vores børn først



Udsigten til, at din teenager begynder at date, er naturligvis nervøs. Det er nemt at frygte, at dit barn kommer til skade, kommer ind over hovedet på dem, forældreråd teen dating aldersforskel, at blive manipuleret eller hjerteknust og især vokse op og forlade reden. Men lige så ubehageligt eller skræmmende som det kan føles at betragte dit barn med et romantisk liv, så husk, at dette er en normal, forældreråd teen dating aldersforskel, sund og nødvendig del af enhver ung voksens følelsesmæssige udvikling.


Men hvordan ser teenagedating egentlig ud i disse dage? Den generelle idé kan være den samme, som den altid har været, men måden teenagere dates på har ændret sig en del fra for bare et årti eller deromkring siden. Det er klart, at eksplosionen af ​​sociale medier og altid tilstedeværende mobiltelefoner er to af de største påvirkninger på den skiftende verden af ​​teendating - børn behøver ikke engang at forlade deres soveværelser for at "hænge ud.


Dette sociale landskab, der hurtigt ændrer sig, gør det mere udfordrende for forældre at følge med og finde ud af, hvordan de kan tale med deres teenagere om dating, forældreråd teen dating aldersforskel etablere regler, der vil holde dem sikre. For at hjælpe dig med at navigere i dette ukendte territorium er der fem essentielle sandheder, som enhver forælder bør vide om teendatingscenen. Mens nogle teenagere begynder at date tidligere end andre, er romantiske interesser normale og sunde i ungdomsårene.


Nogle børn er mere åbenlyse eller vokale om deres interesse for dating, men de fleste er opmærksomme og fascinerede af udsigten til et romantisk liv, selvom de holder det for sig selv.


Ifølge Department of Health and Human Services hjælper dating teenagere med at opbygge sociale færdigheder og vokse følelsesmæssigt. Interessant nok "dater" teenagere mindre nu, end de gjorde tidligere. Dette skyldes måske til dels tilstrømningen af ​​mobiltelefoner og virtuelle sociale interaktioner og de skiftende måder, teenagere definerer deres forhold på. Men uanset hvornår det starter, er sandheden, at de fleste teenagere, især når de kommer igennem gymnasiet og college, til sidst vil være interesseret i dating.


Ligesom at starte enhver ny fase af livet, er det både spændende og skræmmende at komme ind i datingverdenen – både for børn og deres forældre. Børn bliver nødt til at sætte sig selv derude ved at udtrykke romantisk interesse for en anden, risikere at blive afvist ved at finde ud af, hvordan man er en datingpartner, og hvad det præcist betyder. Nye færdigheder inden for kommunikation, omsorg, omtanke, forældreråd teen dating aldersforskel, intimitet og uafhængighed kolliderer med en udviklende seksualitet, begrænset impulskontrol og trangen til at skubbe grænser.


Din teenager kan også have nogle urealistiske ideer om dating baseret på, hvad de har set online, i film eller læst i bøger. Dating i det virkelige liv efterligner ikke en Netflix- eller Disney-teenagefilm – eller porno. I stedet kan de første dates være akavede, eller de ender måske ikke i romantik.


Datoer kan være i en gruppeindstilling eller endda via Snapchat - men følelserne er lige så virkelige. Nutidens teenagere bruger meget tid på at sende sms'er og sende beskeder til potentielle kærlighedsinteresser på sociale medier. For nogle kan denne tilgang gøre dating lettere, fordi de kan teste vandet og lære hinanden at kende online først. Det kan være mere akavet for de teenagere, der ikke møder personligt, især da børn bruger så meget tid bundet til deres elektronik på bekostning af ansigt-til-ansigt kommunikation.


Forstå, at tidlig dating er din teenagers chance for at arbejde på disse livsfærdigheder. Det er vigtigt at tale med din teenager om en række dating-emner, såsom personlige værdier, forventninger og gruppepres.


Vær åben over for din teenager om alt fra at behandle en anden med hensyn til din - og deres - overbevisninger omkring seksuel aktivitet, forældreråd teen dating aldersforskel. Det kan være nyttigt at skitsere for dine børn, hvordan tidlig dating kan være for dem.


Selvom dit perspektiv er en smule forældet, kan deling af det få samtalen i gang. Spørg dem, hvad de har i tankerne om dating, og hvilke spørgsmål de måtte have.


Del eventuelt nogle af dine egne erfaringer. Gå over emnerne samtykke, føle sig sikker og godt tilpas, og ære deres egne og den anden persons følelser. Vigtigst af alt, fortæl dem, hvad du forventer i forhold til at være respektfuld over for deres datingpartner og omvendt. Tal også om det grundlæggende, som hvordan man opfører sig, når man møder en dates forældre, eller hvordan man er respektfuld, mens du er på date. Sørg for, at din teenager ved at vise høflighed ved at komme til tiden og ikke sende sms'er til venner under hele daten.


Tal om, hvad man skal gøre, hvis en date opfører sig respektløst. Tal med dit barn om sikker sex. Derudover må du ikke gå ud fra, at du kender eller bør vælge typen eller køn af den person, dit barn ønsker at date.


Du ser måske dit barn sammen med et sporty, renskåret barn eller en teenager fra deres avisklub, men de kan udtrykke interesse for en helt anden, forældreråd teen dating aldersforskel. Dette er deres tid til at eksperimentere og finde ud af, hvad og hvem de er interesserede i. Plus, vi ved alle, at jo mere du presser, jo mere trækker de. Dit barn kan være interesseret i en, som du aldrig ville vælge til dem, men som sigter efter at være så støttende, som du kan, så længe det er et sundt, respektfuldt forhold.


Vær åben over for det faktum, at seksualitet og køn er et spektrum, og mange børn vil ikke falde i de traditionelle kasser – eller passe præcis til de forventninger, deres forældre har til dem. Elsk dit barn uanset hvad. Dine forældreværdier, din teenagers modenhedsniveau og den specifikke situation vil hjælpe dig med at bestemme, hvor meget din teenager hjælper forældreråd teen dating aldersforskel. At have en øjen-på-politik kan være nødvendigt og sundt under nogle omstændigheder, men teenagere har også brug for en voksende mængde af uafhængighed og evnen til at træffe deres egne valg.


Sigt efter at tilbyde din teenager i det mindste en lille smule af forældreråd teen dating aldersforskel. Lyt ikke med på telefonopkald eller aflyt private chats, og læs ikke alle beskeder på sociale medier. Hold øje med, hvad du kan, især hvis du har nogen bekymringer om, hvad der foregår. Du kan helt sikkert følge dit barns offentlige opslag på sociale medier. Du bliver nødt til at følge dine instinkter om, hvor tæt du skal overvåge, hvad dit barn laver, forældreråd teen dating aldersforskel.


At invitere dit barn til at tage deres venner og dates med hjem til dig er en anden god strategi, da du vil få en bedre fornemmelse af dynamikken i forældreråd teen dating aldersforskel eller par.


Plus, hvis dit barn tror, ​​at du virkelig ønsker at lære deres venner eller romantiske partnere at kende og ikke er fjendtlige over for dem, forældreråd teen dating aldersforskel, de er mere tilbøjelige til at åbne op for dig – og muligvis mindre tilbøjelige til at engagere sig i tvivlsom adfærd.


Selvom det ikke er sundt at blive for fanget af din teenagers datingliv, kan der være tidspunkter, hvor du bliver nødt til at gribe ind. Hvis du overhører din teenager sige slemme kommentarer eller bruger manipulerende taktikker, så sig op. På samme måde, hvis din teenager er på vej mod usund adfærd, er det vigtigt at træde til og hjælpe.


Der er et lille tidsrum mellem hvornår din teenager begynder at date, og når de skal ind i voksenverdenen. Sigt efter at give vejledning, der kan hjælpe dem med at få succes i deres fremtidige forhold. Uanset om de oplever nogle alvorlige hjerteknuser, er de en hjerteknuser, ungdommen er, når teenagere begynder at lære om romantiske forhold på egen hånd.


Forvent, at dit barn kan føle sig utilpas ved at tale om disse ting med dig og måske endda være eksplicit modstandsdygtig, men det betyder ikke, at du ikke skal prøve.


Giv råd, et omsorgsfuldt øre og en åben skulder. Sørg for, at de forstår, at alt, der lægges online, er for evigt, og at det nemt kan give bagslag at sende et nøgenbillede – og deles med utilsigtede modtagere.


Gå ikke ud fra, at de har lært, hvad de har brug for at vide fra sex-ed, film og deres venner - fortæl dem alt, hvad du synes, de burde vide, selv de åbenlyse ting.


De har sandsynligvis spørgsmål, men spørger måske ikke dem, og de har sandsynligvis opfanget misinformation undervejs, som skal rettes. Som forælder er dit job at holde dit barn sikkert og hjælpe dem med at lære de færdigheder, de har brug for til at navigere i sunde forhold. Efterhånden som din teenager modnes, bør de kræve færre datingregler.


Men regler for din teenager bør være baseret på deres adfærd, ikke nødvendigvis deres alder. Hvis de ikke er ærlige omkring deres aktiviteter eller ikke overholder deres udgangsforbud eller andre regler, kan de mangle modenheden til at have mere frihed, så længe dine regler er rimelige. Tweens og yngre teenagere har brug for flere regler, da de sandsynligvis ikke er i stand til at håndtere ansvaret for et romantisk forhold endnu. Lær nogen at kende, din teenager ønsker at date. Etabler forventningen om, at du vil blive introduceret før en date, uanset hvad du ønsker, at den skal se ud.


Du kan altid starte med at møde deres date hjemme hos dig, f.eks. til middag, før du giver din teenager lov til at gå ud på date alene. Gør dating uden chaperone til et privilegium. For yngre teenagere kan det være omfanget af dating at invitere en romantisk interesse til huset. Eller du kan køre din teenager og deres date i biografen eller et offentligt sted. Ældre teenagere vil sandsynligvis gerne gå ud på dates uden chauffør eller chaperone. Gør det til et privilegium, der kan optjenes, så længe din teenager udviser troværdig adfærd.


Lav klare retningslinjer om onlineromance. Mange teenagere taler online, hvilket nemt kan udvikle sig til en falsk følelse af intimitet. Derfor er de mere tilbøjelige til at gøre det forældreråd teen dating aldersforskel folk de har chattet med, forældreråd teen dating aldersforskel, men aldrig mødt, fordi de ikke ser dem som fremmede.


Opret klare regler om online dating, og hold dig opdateret om alle apps, din teenager kan blive fristet til at bruge, som f.eks. Tinder. Kend din teenagers rejseplan. Insister på, at din teenager kontakter dig, hvis planen ændres. Hvis forældreråd teen dating aldersforskel føler, det er nødvendigt, kan du konfigurere sporingsapps på dit barns telefon, så du altid ved, hvor de er.


Forældrerådgivning teen dating aldersforskel et klart udgangsforbud. Gør det klart, at du har brug for at kende detaljerne om, hvem din teenager vil være sammen med, hvor de skal hen, og hvem der vil være der. Etabler også et klart udgangsforbud. Dit barn kan hævde disse regler, men kan også føle sig trøstet af dem - ikke at de vil fortælle dig det, forældreråd teen dating aldersforskel.


Sæt aldersgrænser, forældreråd teen dating aldersforskel. Så sæt nogle regler om den acceptable dating aldersgruppe. Ved, hvem der er hjemme hos den anden person. Diskuter teknologiske farer, som sexting. Desværre kan disse billeder blive offentlige meget hurtigt, og intetanende teenagere kan ende med at blive såret, skammet eller flov. Etabler klare mobiltelefonregler, der hjælper din teenager med at træffe gode beslutninger.


Tænk på, at den måde, du forælder din teenager i denne nye fase, kan have store konsekvenser for deres fremtidige forhold, romantiske og ellers de livsstilsvalg, de træffer, og den modne voksne, de bliver. Jo mere åben og støttende du kan være sammen med dem, jo ​​bedre. Når alt kommer til alt, hvis noget går galt, vil du gerne have, at de skal vide, at du altid er i deres hjørne. Få kost- og velværetips, der hjælper dine børn med at forblive sunde og glade.


Common Sense Media.





vegetarisk datingside i australien



Men først skal vi uddanne vores børn om dating. Vi er nødt til at lære dem om kærlighed, at kunne lide, seksualitet og følelsesmæssighed. Vi skal også lære dem om seksualitet og risikovillighed.


Derudover skal vi være klar til at sætte parametre og grænser for, hvornår de skal være hjemme, og hvor ofte de skal tjekke ind hos os, når de er på dates. Og det gælder både vores sønner OG døtre. Vi skal fortælle dem, at dating er kompliceret, og at vi er tilgængelige for at tale med dem om forviklingerne ved dating. Hvis vi er utilpas med at tale med vores børn om dating, så er vi måske nødt til at håndtere dette, før vi giver dem lov til at date.


Vi er trods alt ansvarlige for både hjerter og sjæle hos vores udviklende børn. Som konklusion er der ingen rigtig alder.


Seksten er heller ikke en magisk alder, medmindre du og din teenager er klar til at tale om ins og outs ved dating. Har du brug for mere teen dating hjælp? Teenagere og dating: Råd til at have sunde forhold.


Barbara Greenberg er en klinisk psykolog, der har specialiseret sig i behandling af teenagere, børn og familier. Hun er medforfatter til Teenage as a Second Language. Hun skriver og konsulterer for flere publikationer og optræder ofte på tv.


Du kan finde hendes arbejde på hendes hjemmeside drbarbaragreenberg. Hold dig opdateret med vores nyeste artikler og særlige begivenheder ved at abonnere på Your Teen ugentlige nyhedsbrev i dag! Hjælp dem med at forstå reglerne omkring onlineforhold og onlinedating, idet de anerkender, at det kan føre til en falsk følelse af intimitet.


Find behagelige muligheder for at møde den person, der dater din søn eller datter. Selvom du har kendt den person, din teenager har været kærester med i årevis, så inviter vedkommende til at komme ind og chatte med dig om planer, inden du tager afsted: hvor de skal hen, udgangstider og køreregler.


Det vil hjælpe dig med at blive bedre bekendt med den teenager, din søn eller datter tilbringer tid med, og det vil understrege, at du holder af. Relateret: Sådan finder du en fantastisk terapeut, du rent faktisk vil klikke med. Selvom det ikke er en fejlsikker foranstaltning, kan det hjælpe med at forhindre risikabel adfærd ved at opmuntre dit barn til at date en på samme alder.


Ifølge U. For teenagedrenge vil deres første seksuelle møde sandsynligvis være med piger, der er mindre end et år ældre. Vær villig til at tale om dette med din teenager.


Du kan også foreslå, at din teenager starter med gruppedatoer. Dobbeltdate kan ikke kun være dobbelt så sjovt, men de kan også være en hjælpsom og sikker partner, hvis en af ​​dem skulle opleve en vanskelig eller ubehagelig situation på daten. Når vi taler om ubehagelige situationer, så er dette et emne, du skal tage fat på. Det handler mere om grænser," siger Geltman. Sørg for, at din teenager ved, at de aldrig skal antage, at de ved, hvad deres partner tænker. Når de er i tvivl, bør de spørge.


Hjælp dem med at forstå, hvordan man sætter grænser og anerkender andres grænser. Tal med dem om, hvordan sunde forhold ser ud, og lad dem vide, at det at blive manipuleret, nedlagt verbalt, fysisk overfaldet eller isoleret fra andre venner og familieforhold er alle tegn på et usundt forhold. Fortæl dem, at hvis de opdager, at dette sker for dem, skal de kontakte dig eller en anden voksen, du har tillid til, f.eks. en lærer eller skolevejleder, for at få hjælp.


Det er også vigtigt at lære din teenager at genkende manipulerende sprog og afvise linjer som: "Hvis du virkelig elsker mig, vil du gøre det her for mig" eller "Du ved, at vi begge gerne vil, så opfør dig ikke som dig ikke. Opsæt en regel om, at hvis dit barn befinder sig i en ubehagelig eller utryg situation og har brug for din hjælp, vil du hente dem. Af Katie Mills Giorgio Opdateret 4. oktober. Hvert produkt, vi præsenterer, er blevet uafhængigt udvalgt og anmeldt af vores redaktionsteam.


Du bliver nødt til at følge dine instinkter om, hvor tæt du skal overvåge, hvad dit barn laver. At invitere dit barn til at tage deres venner og dates med hjem til dig er en anden god strategi, da du vil få en bedre fornemmelse af dynamikken i gruppen eller parret. Plus, hvis dit barn tror, ​​du virkelig ønsker at lære deres venner eller romantiske partnere at kende og ikke er fjendtlige over for dem, er det mere tilbøjeligt til at åbne op for dig - og muligvis mindre tilbøjelige til at engagere sig i tvivlsom adfærd.


Selvom det ikke er sundt at blive for fanget af din teenagers datingliv, kan der være tidspunkter, hvor du bliver nødt til at gribe ind. Hvis du overhører din teenager sige slemme kommentarer eller bruger manipulerende taktikker, så sig op.


På samme måde, hvis din teenager er på vej mod usund adfærd, er det vigtigt at træde til og hjælpe. Der er et lille tidsrum mellem hvornår din teenager begynder at date, og når de skal ind i voksenverdenen. Sigt efter at give vejledning, der kan hjælpe dem med at få succes i deres fremtidige forhold. Uanset om de oplever noget alvorligt hjertesorg, eller de er en hjerteknuser, er ungdommen, når teenagere begynder at lære om romantiske forhold på egen hånd.


Forvent, at dit barn kan føle sig utilpas ved at tale om disse ting med dig og måske endda være eksplicit modstandsdygtig, men det betyder ikke, at du ikke skal prøve. Giv råd, et omsorgsfuldt øre og en åben skulder. Sørg for, at de forstår, at alt, der lægges online, er for evigt, og at det nemt kan give bagslag at sende et nøgenbillede – og deles med utilsigtede modtagere. Gå ikke ud fra, at de har lært, hvad de har brug for at vide fra sex-ed, film og deres venner - fortæl dem alt, hvad du synes, de burde vide, selv de åbenlyse ting.


De har sandsynligvis spørgsmål, men stiller dem måske ikke, og de har sandsynligvis opfanget misinformation undervejs, som skal rettes. Som forælder er dit job at holde dit barn sikkert og hjælpe dem med at lære de færdigheder, de har brug for til at navigere i sunde forhold.


Efterhånden som din teenager modnes, bør de kræve færre datingregler. Men regler for din teenager bør være baseret på deres adfærd, ikke nødvendigvis deres alder. Hvis de ikke er ærlige omkring deres aktiviteter eller ikke overholder deres udgangsforbud eller andre regler, kan de mangle modenheden til at have mere frihed, så længe dine regler er rimelige. Tweens og yngre teenagere har brug for flere regler, da de sandsynligvis ikke er i stand til at håndtere ansvaret for et romantisk forhold endnu.


Lær nogen at kende, din teenager ønsker at date. Etabler forventningen om, at du vil blive introduceret før en date, uanset hvad du ønsker, at den skal se ud. Du kan altid starte med at møde deres date hjemme hos dig, f.eks. til middag, før du giver din teenager lov til at gå ud på date alene.


Gør dating uden chaperone til et privilegium. For yngre teenagere kan det være omfanget af dating at invitere en romantisk interesse til huset. Eller du kan køre din teenager og deres date i biografen eller et offentligt sted. Ældre teenagere vil sandsynligvis gerne gå ud på dates uden chauffør eller chaperone. Gør det til et privilegium, der kan optjenes, så længe din teenager udviser troværdig adfærd. Lav klare retningslinjer om onlineromance. Mange teenagere taler online, hvilket nemt kan udvikle sig til en falsk følelse af intimitet.


Derfor er det mere sandsynligt, at de møder folk, de har chattet med, men aldrig har mødt, fordi de ikke ser dem som fremmede. Opret klare regler om online dating, og hold dig opdateret om alle apps, din teenager kan blive fristet til at bruge, som f.eks. Tinder. Kend din teenagers rejseplan. Insister på, at din teenager kontakter dig, hvis planen ændres. Hvis du føler, det er nødvendigt, kan du konfigurere sporingsapps på dit barns telefon, så du altid ved, hvor de er.


Etabler et klart udgangsforbud. Gør det klart, at du har brug for at kende detaljerne om, hvem din teenager vil være sammen med, hvor de skal hen, og hvem der vil være der. Etabler også et klart udgangsforbud. Dit barn kan hævde disse regler, men kan også føle sig trøstet af dem - ikke at de vil fortælle dig det.


Sæt aldersgrænser. Så sæt nogle regler om den acceptable dating aldersgruppe. Ved, hvem der er hjemme hos den anden person. Diskuter teknologiske farer, som sexting. Desværre kan disse billeder blive offentlige meget hurtigt, og intetanende teenagere kan ende med at blive såret, skammet eller flov. Etabler klare mobiltelefonregler, der hjælper din teenager med at træffe gode beslutninger.


Overvej, at den måde, du forælder din teenager i denne nye fase, kan have store konsekvenser for deres fremtidige forhold, romantiske og andre forhold, de livsstilsvalg, de træffer, og den modne voksne, de bliver. Jo mere åben og støttende du kan være sammen med dem, jo ​​bedre. Når alt kommer til alt, hvis noget går galt, vil du gerne have, at de skal vide, at du altid er i deres hjørne.


Få kost- og velværetips, der hjælper dine børn med at forblive sunde og glade. Common Sense Media. Hvad teenagere virkelig tænker om deres sociale medieliv.

No comments:

Post a Comment