Tuesday, December 21, 2021

Ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating

Ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating



Kaikki, mitä teini-ikäisen tulee tietää rajojen asettamisesta. Tietysti suhteilla voi olla myös huonoja puolia. He eivät ole täysin kypsiä tekemään itsenäisiä päätöksiä. Kuka on suosikkirunoilijasi ja nautinnollisin runosi ja miksi? Nämä seuraukset muuttavat teini-ikäisen käyttäytymistä.





Vaikutukset suhteen laatuun



Nuorten kehitys Nuorten seksuaaliterveys Julkaisuja ja esityksiä meistä. Resurssi nuorille romanttisille suhteille Suunniteltu nuorille, ACT Youth Network -sivustolla on osio romanttisista suhteista. Nuoret voivat osallistua "suhteiden tarkistuskyselyyn", oppia "rakkauskemikaaleista", joita he saattavat kokea, ja saada vinkkejä kaikkeen loistavien suhteiden rakentamisesta eroon.


ACT for Youth Korosta uusi visio nuorten seksuaali- ja lisääntymisterveydestä Miksi U. teini-ikäiset synnyttävät paljon todennäköisemmin kuin Alankomaissa? Tässä John Santellin ja Amy Schaletin artikkelissa kirjoittajat tarkastelevat historiallisia ja kulttuurisia konteksteja – erityisesti aikuisten asenteita nuorten seksuaalisuutta kohtaan – ohjatakseen meitä kohti terveellisempiä tuloksia. PDF Nuorten romanttiset suhteet Tässä artikkelissa Sarah Sorensen käsittelee romanttisten suhteiden merkitystä nuorille, mukaan lukien terveiden suhteiden edut, romanttisten suhteiden aiheuttamat riskit ja aikuisten tarpeesta tukea nuoria terveiden ihmissuhteiden kehittämisessä.


Romanttisilla suhteilla on paljon opetettavaa nuorille kommunikaatiosta, tunteista, ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating, empatiaa, identiteettiä ja joillekin ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating seksiä.


Vaikka nämä oppitunnit voivat usein tarjota arvokkaan perustan pitkäaikaisille ihmissuhteille aikuisiässä, ne ovat myös tärkeitä kasvun, kestävyyden ja onnellisuuden edistäjiä teini-iässä. Teini-iässä tyttö- tai poikaystävä voi lisätä itseluottamusta. Kun ihmissuhteille on ominaista läheisyys ja hyvä kommunikointi, nuoret ovat tyytyväisempiä itseensä.


Nuoret arvostavat romanttisissa suhteissa kokemaansa tukea, luottamusta ja läheisyyttä. Itse asiassa teinillä on enemmän konflikteja vanhempiensa ja ikätovereidensa kanssa kuin romanttisten kumppanien kanssa, vaikka konfliktit romanttisissa suhteissa lisääntyvät iän myötä. Nuorille pariskunnille on erittäin tärkeää viettää aikaa yhdessä tekemisissä, joista molemmat pitävät.


Kun tämä läheisyyden ulottuvuus puuttuu, suhteet usein päättyvät. Parisuhteet voivat tukea seksuaalista kehitystä, joka on tärkeä osa aikuisikään kasvamista. Suurin osa nuorista uskoo, että seksiä tulisi harrastaa romanttisen suhteen yhteydessä, ja vaikka kaikki suhteet eivät ole seksuaalisia, useimmat ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating aktiiviset nuoret ovat yksiavioisia. Lisätietoja romanttisista suhteista ja seksuaalisista kokemuksista on kohdassa Väestötiedot: Seksuaalinen terveys.


Tietysti suhteilla voi olla myös huonoja puolia. Suhteiden maailmaan astuminen johtaa lähes väistämättä emotionaalisesti haavoittuvaan eron kokemukseen. Nuorille, jotka ovat herkempiä hylkäämiselle, ero voi laukaista sukeltamisen itseepäilyyn ja epätoivoon. Huonolaatuiset ihmissuhteet, joille on ominaista luottamuksen puute, jatkuvat konfliktit ja seurusteluväkivalta, voivat myös jättää nuoret masennuksen ja ahdistuksen uhriksi. Varsinkin tytöillä ja varsinkin seksiin liittyvissä seurusteluissa on yhteys masennukseen.


Varhaisen seurustelun ja masennuksen välistä suhdetta ei täysin ymmärretä. Parisuhteen sisäinen eriarvoisuus ja kumppanin huono kohtelu voivat hyvinkin johtaa masennukseen, mutta tunnevaikeuden lähde voi tulla myös parisuhteen ulkopuolelta.


Hyvin nuoret tytöt, jotka seurustelevat, tulevat usein perheistä ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating kamppailee ja voi aloittaa suhteet, jotka ovat jo alttiita masennukselle. On myös todisteita siitä, että masennus saa nuoria tyttöjä etsimään parisuhdetta. Esiintyminen ja järjestys Noin joka kolmannella vuotiaalla on ollut romanttinen suhde, ja määrä kasvaa luonnollisesti iän myötä: 17-vuotiaana useimmilla nuorilla on ollut kokemusta romanttisista suhteista.


Teinillä on yleensä useampi kuin yksi tällainen suhde murrosiän aikana, ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating, useimmiten neljä. Kulttuuri ja seksuaalinen suuntautuminen vaikuttavat suhteiden ajoitukseen ja määrään. Esimerkiksi aasialaisamerikkalaiset teini-ikäiset alkavat romanttisiin suhteisiin myöhemmin kuin muut teini-ikäiset; Yleisesti ottaen seurustelu murrosiässä on vähemmän hyväksyttyä Aasian kulttuureissa.


Seksuaalivähemmistöjen nuorilla on esteitä tapaaessaan mahdollisia kumppaneita. Vaikka monet nuoret tapaavat romanttisen kumppaninsa koulussa, seksuaalivähemmistöjen nuoret eivät todennäköisesti löydä näitä sosiaalisia piirejä koulussa, koska he kokevat syrjintää sekä pienen määrän nuoria, jotka ovat tulleet ulos. Lapsuus ja varhaiset teini-iässä Suurin osa lapsen ystävistä on todennäköisesti samaa sukupuolta. Murrosikä herättää intensiivisen kiinnostuksen romanttisia suhteita kohtaan.


Esi- ja varhaisteini-iässä romanssi tulee näyttämölle ihastusten muodossa, vaikka ihastumisen kohteen kanssa saattaa olla vähän yhteyttä. Varhaisteini-ikäiset – erityisesti korkean sosiaalisen aseman omaavat henkilöt – seurustelevat yleensä koulun ulkopuolella eri sukupuoliryhmissä. Sitten he alkavat seurustella lyhyissä treffisuhteissa, usein seuraamalla suosituimpien ikätoveriensa jalanjälkiä.


Keski- ja myöhäiset teini-ikäiset Nuoret teinit rakentavat itseluottamusta upottamalla varpaansa romanttisiin vesiin vahvojen ystävyyssuhteiden tukemana. Aikanaan tämä luottamus antaa teinille mahdollisuuden vastustaa vertaisten mielipiteitä ja valita romanttisia kumppaneita pikemminkin yhteensopivuuden kuin sosiaalisen toivottavuuden perusteella. Lukioon mennessä ryhmäaktiviteetit, joissa pariskunnat ovat mukana, ovat yleisiä, ja myöhään teini-iässä parit viettävät vähemmän aikaa vertaisryhmän kanssa ja enemmän aikaa yhdessä, samalla kun he jatkavat sosiaalisten verkostojen ylläpitämistä.


Nuorten romanttisten suhteiden keskimääräinen kesto kasvaa koko teini-iän ajan. 16-vuotiaat nuoret raportoivat, että parisuhteet kestävät tyypillisesti kuusi kuukautta ja 18-vuotiaana parisuhteet kestävät usein vuoden tai kauemmin, ja mustaihoisilla teinillä on pidempi suhde kuin muilla rodullisilla tai etnisillä ryhmillä.


Vaikutukset parisuhteen laatuun Teini-iässä, kun ihmissuhteet ovat uusia, nuorten kokemuksia muokkaavat osittain perhe ja ikätoverit. Vanhemmat ja perhe Nuorten vanhempien ja sisarustensa kanssa kokema läheisyys ja tuki vaikuttaa heidän romanttisten suhteiden laatuun. Jos kommunikointi vanhempien ja lasten välillä on positiivista ja kannustavaa varhaisnuoruudessa, ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating, nuoret ovat todennäköisemmin positiivisessa vuorovaikutuksessa romanttisten kumppanien kanssa myöhään murrosiässä.


Se, miten vanhemmat mallintavat konflikteja, vaikuttaa myös heidän lastensa suhteisiin. Vanhempien avioero muuttaa nuorten näkemyksiä sitoutumisesta ja heidän omassa parisuhteessaan kokemaansa läheisyyden tasoa. Vakavien konfliktien kokemus avioliiton sisällä voi myös saada lapsen todennäköisemmin syyllistymään seurusteluväkivallan kohteeksi tai joutumaan sen uhriksi, samoin kuin fyysinen ja seksuaalinen väkivalta lapsuudessa.


Ystävät ja ikätoverit Myös vertaissuhteet vaikuttavat. Jossain määrin, ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating, romanttisten suhteiden laatu heijastaa ystävyyssuhteiden laatua: Teinillä, joilla on läheisiä ja luottamuksellisia ystävyyssuhteita, on todennäköisesti läheisiä ja luottamuksellisia romanttisia suhteita, kun taas ne, jotka ovat taipuvaisia ​​vihamielisyyteen ja aggressiivisuuteen ystävien ja ikätovereiden kanssa, tuovat nämä taipumukset suhteisiin.


Samoin nuorten ystävyyden aikana kehittämien suhdetaitojen taso – kuten erilaisten näkemysten ilmaiseminen ja konfliktien ratkaiseminen – heijastuu heidän romanttisiin suhteisiinsa. Koetut sosiaaliset normit vaikuttavat myös ihmissuhteiden laatuun. Esimerkiksi pojat ovat todennäköisemmin aggressiivisia romanttisia kumppaneita, jos he uskovat, että aggressio on yleistä heidän ikätovereidensa keskuudessa. Terveiden ihmissuhteiden tukeminen: Perheet Vanhemmat voivat parantaa lastensa positiivisten romanttisten suhteiden todennäköisyyttä käyttämällä "arvovaltaista" toisin kuin autoritaarinen tai salliva vanhemmuuden tyyli: pitävät ajan tasalla ja asettavat rajoja, mutta eivät yritä hallita täysin nuoren seurusteluelämää.


Vaikka lasten toiminnan seuranta on tärkeää, vanhempien tulisi myös oppia kunnioittamaan rajoja lastensa kanssa. Kun vanhemmat rikkovat toistuvasti nuoren nuoren rajoja, myöhään teini-iässä hän todennäköisemmin syyllistyy tai joutuu väkivallan uhriksi romanttisessa suhteessa.


Perheet voivat myös tukea terveitä ihmissuhteita hyväksymällä ei-heteroseksuaaliset suuntaukset ja kohtelemalla lastensa samaa sukupuolta olevia romanttisia kumppaneita samalla tavalla kuin vastakkaista sukupuolta olevia kumppaneita. Lesbo- ja homonuoret saattavat tarvita aikuisten tukea löytääkseen turvallisia tapaamis- ja seurustelupaikkoja. Resursseja nuorisotyön ammattilaisille Taitoja, jotka auttavat meitä neuvottelemaan onnellisemmista ja täyttävistä ihmissuhteista, voidaan opettaa.


Alla olevilla sivuilla on linkkejä moniin resursseihin. Sosiaalinen ja emotionaalinen oppiminen SEL Toolkit: Relationship Skills Ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating parantaa kykyä kommunikoida ja pitää yhteyttä useiden ihmisten kanssa terveellisillä tavoilla.


Tässä SEL Toolkitin osiossa linkitämme strategioihin ja resursseihin, jotka auttavat nuorisotyön ammattilaisia ​​opettamaan ihmissuhdetaitoja. Autamme nuoria rakentamaan ihmissuhdetaitoja Tässä linkitämme ohjelman aktiviteetteihin ja opetussuunnitelmiin, jotka keskittyvät ihmissuhdetaitojen kehittämiseen.


Mukana on myös nuorille tarkoitettuja resursseja. Viitteet [1] Collins, W. Nuorten romanttiset suhteet. Annual Review of Psychology, 60, Romanttiset suhteet. Rosen toim. New York, NY: Guilford Press.


Romanttisten suhteiden kehittyminen murrosiässä ja nousevassa aikuisuudessa: Vaikutukset yhteisön mielenterveyteen. Canadian Journal of Community Mental Health, Nuorten romanttiset suhteet terveiden aikuisten avioliittojen edeltäjänä: katsaus teoriaan, tutkimukseen ja ohjelmiin, ja kunto lapsen kehitys teini romanssi dating.


Santa Monica, CA: RAND Corporation. Vanhemmat ja vertaiset ennustavat fyysistä aggressiota ja konfliktien hallintaa romanttisissa suhteissa varhaisessa aikuisiässä. Journal of Family Psychology, Tulevaisuuden suunnat seksuaalivähemmistöjen nuorten mielen-, käyttäytymis- ja seksuaaliterveyden tutkimukselle. Kuvitellaan Amerikkaa ilman seksuaalisen suuntautumisen epätasa-arvoa nuorten terveydessä. American Journal of Public Health, 2 Online-lähde positiiviselle nuorten kehitykselle.


Seksuaalinen terveys ja kehitys Mitä on seksuaaliterveys? Romanttiset suhteet teini-iässä, tulostinystävällinen Romanttisilla ihmissuhteilla on paljon opittavaa nuorille viestinnästä, tunteista, empatiasta, identiteetistä ja joillekin pariskunnille seksistä.


Viitteet [1]. Collins, W. Connolly, J. Karney, B. Linder, J. Mustanski, B. Cornellin yliopiston Bronfenbrennerin käännöstutkimuksen keskus. Rochesterin yliopiston lääketieteellinen keskus. Tekijänoikeus © ACT for Youth Center for Community Action. Kaikki oikeudet pidätetään. RMF Designsin verkkosivujen ja tietokantojen kehittäminen.





100-prosenttiset ilmaiset treffisivustot Dubaissa



Nuoremmille teini-ikäisille romanttisen kiinnostuksen herättäminen taloon voi olla seurustelun laajuus. Tai voit ajaa teini-ikäisen treffin kanssa elokuviin tai julkiseen paikkaan. Vanhemmat teini-ikäiset haluavat todennäköisesti mennä treffeille ilman kuljettajaa tai saattajaa. Tee siitä etuoikeus, jonka voit ansaita niin kauan kuin teini käyttäytyy luotettavasti. Luo selkeät ohjeet verkkoromantiikasta. Monet teini-ikäiset puhuvat verkossa, mikä voi helposti kehittyä vääräksi läheisyyden tunteeksi.


Näin ollen he tapaavat todennäköisemmin ihmisiä, joiden kanssa he ovat jutelleet, mutta eivät koskaan tavanneet, koska he eivät pidä heitä tuntemattomina. Luo selkeät säännöt online-treffeille ja pysy ajan tasalla kaikista sovelluksista, joita teinilläsi saattaa olla houkutus käyttää, kuten Tinder. Tiedä teini-ikäisen matkasuunnitelma. Pyydä teini-ikäistäsi ottamaan sinuun yhteyttä, jos suunnitelma muuttuu. Jos koet sitä tarpeelliseksi, voit määrittää seurantasovelluksia lapsesi puhelimeen, jotta tiedät aina, missä he ovat. Aseta selkeä ulkonaliikkumiskielto. Tee selväksi, että sinun on tiedettävä yksityiskohdat siitä, kenen kanssa teini tulee olemaan, minne he ovat menossa ja ketkä ovat siellä.


Aseta myös selkeä ulkonaliikkumiskielto. Lapsesi saattaa vastustaa näitä sääntöjä, mutta hän voi myös tuntea lohtua niistä – ei sillä, että he kertoisivat sinulle sitä. Aseta ikärajat. Aseta siis joitain sääntöjä hyväksyttävälle seurusteluikäryhmälle. Tiedä, kuka on kotona toisen henkilön kotona. Keskustele tekniikan vaaroista, kuten seksistä.


Valitettavasti nämä valokuvat voivat tulla julkisiksi hyvin nopeasti ja pahaa-aavistamattomat teini-ikäiset voivat loukkaantua, hävetä tai nolostua. Luo selkeät matkapuhelinsäännöt, jotka auttavat teiniäsi tekemään hyviä päätöksiä. Harkitse, että teini-ikäisen vanhemmuudella tässä uudessa vaiheessa voi olla suuria seurauksia heidän tuleviin romanttisiin ja muihin suhteisiinsa, heidän tekemiinsä elämäntapavalintoihin ja aikuiseen aikuisuuteen. Mitä avoimempi ja tukevampi voit olla heidän kanssaan, sitä parempi. Loppujen lopuksi, jos jokin menee pieleen, haluat heidän tietävän, että olet aina heidän nurkassaan.


Hanki ruokavalio- ja hyvinvointivinkkejä, joiden avulla lapsesi pysyvät terveinä ja onnellisina. Common Sense Media. Mitä teinit todella ajattelevat sosiaalisen median elämästään. Päivitetty 9. syyskuuta, American Academy of Pediatrics. Teini-iän vaiheet. Päivitetty 29. maaliskuuta, Terveet deittailusuhteet murrosiässä. Päivitetty 25. maaliskuuta, Manning WD, Longmore MA, Copp J, Giordano PC. Nuorten treffien ja seksuaalisten suhteiden monimutkaisuus: sujuvuus, merkitykset ja vaikutukset nuorten aikuisten hyvinvointiin.


Uusi ohjaaja Child Adolesc Dev. Seksuaalikasvatusta lapsille ja nuorille. Sancassiani F, Pintus E, Holte A, et ai. Nuorten emotionaalisten ja sosiaalisten taitojen parantaminen heidän hyvinvointinsa ja positiivisen kehityksensä edistämiseksi: systemaattinen katsaus yleisiin kouluihin perustuviin satunnaistettuihin kontrolloituihin tutkimuksiin. Clin Pract Epidemiol Ment Health.


AAP:n politiikkalausunnossa kehotetaan tukemaan ja hoitamaan transsukupuolisia ja sukupuoliltaan erilaisia ​​lapsia ja nuoria. Julkaistu 17. syyskuuta Tietoa teini-ikäisille: mitä sinun tulee tietää yksityisyydestä.


Media ja lapset. Päivitetty 4. kesäkuuta, Merkkejä teinien tapailuväkivallasta. Päivitetty 12. helmikuuta, puhutaan "sekstingistä". Päivitetty 22. heinäkuuta, Käyttäytymiskoulutus – seuraukset. Mutta oikealla lähestymistavalla ja muutamilla ohjeilla voit luoda ympäristön, jossa teini voi turvallisesti tutkia treffimaailmaa. Samoin, jos varustat teini-ikäiselle oikeat työkalut, he voivat myös ryhtyä toimiin varmistaakseen, että he seurustelevat turvallisesti – taidosta, joka on erityisen hyödyllinen heille, kun he lähtevät yliopistoon.


Kun on tarkoitus pitää teini turvassa deittailumaailmassa, on tärkeää asettaa muutamia ohjeita ja rajoja. Tekemällä näin luot ympäristön, joka on suunniteltu pitämään teini-ikäinen turvassa, mutta samalla sallit heille jonkin verran vapautta seurustella. Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka voivat auttaa. Ulkonaliikkumiskiellon asettaminen ja täytäntöönpano vaikuttaa riittävän yksinkertaiselta, mutta yllättyisit kuinka monet vanhemmat eivät ota tätä askelta, kun heidän teini alkaa seurustella. Ulkonaliikkumiskielto on yksi yksinkertaisimmista tavoista luoda rajoja ja varmistaa, että teinilläsi on tietty aika, jolloin päivämäärä päättyy.


Kun asetat ulkonaliikkumiskiellon, ota huomioon paikkakuntasi ohjeet. Monilla yhteisöillä on jo vakiintunut ulkonaliikkumiskielto lukiolaisille, joten monet vanhemmat vain käyttävät näitä ohjeita lastensa ulkonaliikkumiskiellona. On tärkeää laatia joitain perussääntöjä teinille, kun he alkavat seurustella. Mieti odotuksiasi ja kerro ne sitten lapsellesi.


Esimerkiksi monet vanhemmat kertovat teini-ikäiselle, että he eivät pääse kumppanin kotiin, elleivät vanhemmat ole siellä. Voit myös haluta teini-ikäisen ilmoittavan sinulle, jos heidän suunnitelmansa muuttuvat ja he ovat jossain muualla. Toisin sanoen, jos teini aikoi osallistua juhliin, mutta sitten hän päättää lähteä ja mennä katsomaan elokuvaa, hänen tulee lähettää sinulle tekstiviesti ja kertoa sinulle. Muita mahdollisia perussääntöjä ovat ikärajojen asettaminen mahdollisille treffeille tai rajoittaminen, missä he voivat mennä treffeille.


Kerro odotuksistasi teini-ikäiselle, mutta anna heidän myös osallistua. Yhdessä voitte löytää ratkaisuja, jotka toimivat molemmille. Useimmat teini-ikäiset vastustavat ajatusta, että heidän on esiteltävä treffinsa vanhemmilleen. Mutta kun kyse on turvallisesta treffeistä, tätä vaihetta ei pidä jättää huomiotta. Tapaamalla teini-ikäisen treffit saat käsityksen siitä, kenen kanssa he viettävät aikaa ja voit myös alkaa rakentaa suhdetta heidän kanssaan.


Tämä toimii myös turvaverkkona siltä varalta, että teini-ikäinen haluaa tavata jonkun verkossa tapaamansa kanssa tai mennä treffeille. Vaadimalla tapaamista, kenen kanssa he seurustelevat, voit toivottavasti päästä eroon kaikista vaarallisista tilanteista. Voit myös harkita teini-ikäisen treffeille kutsumista kotonasi.


Kannusta teini-ikäistäsi kutsumaan hänet päivälliselle, viettämään aikaa perjantaina ja katsomaan elokuvaa tai pysähtymään pizzalle jalkapallo-ottelun jälkeen. Nämä satunnaiset vuorovaikutukset antavat sinulle mahdollisuuden saada tietää, kenen kanssa teini tapailee ja kuinka he kohtelevat toisiaan. Joskus teini-ikäiset joutuvat tilanteisiin, joissa he ovat yli päänsä tai heidän treffinsa osoittautuu erilaiseksi kuin he odottivat. Ehkä heidän treffinsa vie heidät juhliin, joissa on huumeita ja alkoholia.


Tai ehkä teini-ikäisen treffit alkavat olla väkivaltaisia, hän on juonut liikaa tai painostaa häntä seksiin. Jos olet heidän pysyvä tekosyy, he voivat syyttää sinua, kun heidän täytyy lähteä tai kun tulet hakemaan heitä.


Jotkut vanhemmat laativat tämän pakosuunnitelman teini-ikäisilleen ja lupaavat hakea heidät kysymättä tai painostamatta heitä saadakseen lisätietoja, kunnes he ovat valmiita puhumaan. Näin tehdessään teini-ikäiset eivät pelkää joutua vaikeuksiin ja hakeutuvat todennäköisemmin apua. He tietävät myös, että he voivat luottaa siihen, että olet paikalla. Jotkut vanhemmat jopa luovat koodisanan tai kooditekstin, joka varoittaa heille, että he tarvitsevat apua.


Jos teini käyttää tätä sanaa puhelun aikana tai lähettää tekstiviestillä sanan tai numeron, vanhempi soittaa tekosyynä, miksi heidän täytyy tulla hakemaan teini-itään, ja sitten he ilmestyvät. Tämä sisäänrakennettu pakosuunnitelma helpottaa teini-ikäisen lähtemistä ilman, että hänen tarvitsee käsitellä vertaisten painostusta. Kun teini on menossa treffeille, on tärkeää tietää minne teini on menossa, kenen kanssa he ovat menossa ja mitä he aikovat tehdä. Vaikka lapsilukkosovellukset, kuten Life ja Find My iPhone, ovat hyödyllisiä teini-ikäisten seuraamiseen, jos sinun on otettava heihin yhteyttä, tekniikka ei ole idioottivarma.


Puhelimen akut tyhjenevät, palvelua voidaan rajoittaa tai puhelimet voidaan sammuttaa. Jos sinun piti päästä teinille kiireessä, sinun on tiedettävä, missä he ovat. Tämä tarkoittaa, että hänellä on osoite ja nimi, missä he ovat, varsinkin jos he ovat menossa jonkun kotiin eikä julkiseen paikkaan, kuten elokuvateatteriin, kahvilaan tai ravintolaan. Todennäköisesti olet jo puhunut seksistä. Olet luultavasti jopa puhunut riskeistä, jotka liittyvät seksuaaliseen väkivaltaan ja teinien treffiväkivaltaan.


Niin kiusallista kuin onkin käydä näitä vaikeita keskusteluja teini-ikäisen kanssa, sinun täytyy käydä ne uudelleen. Teini-ikäistäsi on muistutettava siitä, kuinka pysyä turvassa ja mitä riskejä he kohtaavat. Huolimatta siitä, kuinka paljon he tuntevat ja kunnioittavat kumppaniaan, heidän on oltava tietoisia siitä, että deittailu ei ole täysin riskitöntä. Olisit turha ohittaa tai välttää koskemasta näitä aiheita uudelleen. He eivät ole täysin kypsiä tekemään itsenäisiä päätöksiä. Pidän tätä sosiaalisen median, elokuvien ja tietotekniikan seurauksena.


Tällaiset modernit tekniikat ovat tehneet teinistä luovia ja älykkäitä samassa suhteessa, ja useimmat heistä kuuluvat romanttisiin suhteisiin. Tässä iässä he tarvitsevat paljon vanhempien huolenpitoa ja tukea. Vanhempien tulisi luoda miellyttävä ympäristö, jotta teini-ikäiset eivät epäröi jakaa mitään heidän kanssaan. Teini-ikäiset eivät usein jaa tunteitaan vanhempiensa kanssa tiukan perheympäristön vuoksi. Maamme ei ole vieläkään kehittynyt ottamaan helposti vastaan ​​tällaisia ​​teini-ikäisten suhteita.


Nykyään sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla on keskeinen rooli teini-ikäisten suhteiden kehittämiseen monien tuntemattomien ihmisten kanssa. Tämän seurauksena monet lapset joutuvat uhriksi. Verkkokiusaamisesta on tullut suuri ongelma nykyään. Monet lapset ovat kärsineet tästä. Joten jokaisen vanhemman vastuulla on tuntea teini-ikäisen lapsensa toiminta ja estää häntä sellaisilta vaaroilta. Yhteenvetona voidaan todeta, että teini-ikä ei rajoitu vain romanttiseen elämään, vaan tätä ikää voidaan tehdä hedelmälliseksi antamalla teini-ikäiset hemmotella itseään luovilla töillä, osallistumalla nuorisoklubeihin ja musiikkitunneille, tarjoamalla alustan heidän piilotettujen kykyjensä kaivaa esiin.


Tiukat vanhemmat kasvattavat ovelia lapsia. Seurustelu ja parisuhteeseen ryhtyminen on teinille kuin kielletty hedelmä, ja länsimaisen kulttuurin vaikutuksen saaminen saa heidät haluamaan seurata sitä enemmän. Teinien pitäisi saada seurustella. Heidän tulee antaa tutkia ja tietää, mitä he haluavat tietyssä toisessa. Paras tapa käsitellä teinien romanssia olisi pysyä avoimena sen ajatukselle.


Aina silloin tällöin vanhempien tulee tarkistaa lapsensa, mutta luottaa siihen, että he selviävät ongelmista itse. Teini-ikä on siirtymävaihe, jossa tapahtuu fyysistä, henkistä ja sosiaalista kehitystä.


Se on kasvukausi. Sukupuolihormonien tuotannon vuoksi seksihalu lisääntyy. Näin ollen mielikuvitus seksuaalisesta kanssakäymisestä luo illuusion heidän mieleensä ja seksuaalista jännitystä tapahtuu. Siten opettajan, vanhempien ja huoltajien on puututtava tällaisiin nuorten ongelmiin. Heidän täytyy ohjata heitä tässä iässä, muuten perheessä ja yhteiskunnassa voi syntyä suuri sosiaalinen ongelma.


Koska teini-ikäiset ujostelevat puhua seksistä, he eivät voi keskustella sukuelinten ongelmistaan ​​vanhempien ja opettajien kanssa. He saavat paineita ja voivat ryhtyä vääriin toimenpiteisiin voittaakseen sen. Tästä syystä teini-ikäisille tulee antaa oikeat ohjeet märkäunen ongelmista, lisääntymiselinten muutoksista ja kuukautisista.


Jos haluat saada heidän huomionsa pois tästä epätavallisesta toiminnasta, anna heidän osallistua sosiaaliseen toimintaan. Meditaatio voi olla paras tapa saada rauhaa ja hallita tarpeettomia haluja. Teini-ikäisille tulisi tarjota seksivalistusta, joka voi auttaa heitä tietämään seksirikoksista, perheen vastuusta, opettajista ja myös he voisivat tietää kehon rakenteen muutoksista tässä iässä. Tässä vaiheessa miehen ja naisen välinen vetovoima on luonnollista.


Joten vanhempien ja opettajien tulisi ohjata heitä oikealla tavalla sen sijaan, että he valvoisivat niitä. He eivät ole tarpeeksi kypsiä ajattelemaan suhdetta. He ovat liian nuoria kamppailemaan suhteessa. Teinien romanssi ei ole uusi ilmiö. Nykyään näyttää siltä, ​​että pienetkin lapset ovat ihastuneet ikätovereihinsa ja julkkiksiin.


Teini-ikäiset etsivät aktiivisesti kumppania. Mutta useimmat vanhemmat usein pelkäävät aikaa, jolloin heidän teini-iänsä alkavat seurustella. Paras tapa käsitellä teinien romanssia on se, että vanhempien ei tule tuomita teini-ikäisiään ja että vanhempien ja teini-ikäisten välisten viestintälinjojen tulee pysyä avoimina. Vanhempien tulisi sallia teini-ikäisten seurustelu treffeillä.


Se auttaa heitä kehittämään persoonallisuutta ja oppimaan tulemaan toimeen sosiaalisesti. Se johtaa heidät kypsyyteen ja parempaan aikuissuhteiden ymmärtämiseen. Antamalla heidän tapailla teini-ikäiset alkavat oppia tekemään kompromisseja ja tekemään yhteistyötä kumppaneiden kanssa. Lopulta he voivat valita kumppaninsa.


Ei ole paljon järkeä vastustaa teiniromantiikkaa, koska se ui vastavirtaa – sitä ei yksinkertaisesti voi pysäyttää. Sen sijaan vanhempien, opettajien ja huoltajien olisi parempi tarjota teini-ikäisille terveellisiä neuvoja, jotta heidän romanssinsa ei ota vastaan ​​epämiellyttäviä ylä- ja alamäkiä. Teinin romanssi, jos se on tervettä, parantaa itsetuntoa, lisää itseluottamusta ja toimii useimmissa tapauksissa vastalääkenä huonoja tapoja, kuten huume-, juoma- ja seksiriippuvuutta vastaan.


Monet teinien romanssit elävät vuosia ja huipentuvat häihin. Muutamat muut himosta ja ihastuksesta kärsivät saattavat kaatua matkan varrella. Minusta teini-iän romantiikkaa pitäisi luopua. Se on aika, jolloin he oppivat ja kasvavat enemmän. Sen sijaan, että tuhlaisi aikaa seurustelulle, he voivat käyttää enemmän aikaa opiskeluun. Joten heidän on ymmärrettävä, mikä on heidän määränpäänsä ja vastuunsa. Henkisen ja fyysisen muutoksen siirtymäaikana teini-ikäiset ovat uteliaimpia ja hauraampia vastakkaisen sukupuolen suhteen.


Joten on selvää, he ajattelevat ja haaveilevat romanttisista suhteista. He eivät pidä mistään väkisin, oli se sitten hyvä tai huono. Siksi, miksi emme me, huoltajat, valitsisimme toisen tavan saada heidät tuntemaan olonsa vapaaksi ja antaa heidän tehdä asioita itse? Se ei tarkoita, että suljemme silmämme kokonaan. Tämä antaa meille mahdollisuuden tuntea heidät ja heidän aikeensa, jotta voimme ohjata ja auttaa heitä valitsemaan ja pitämään heille oikeat ystävät.


Tätä varten tyttäriensä äidit ja poikien isät tekisivät työn kätevämmin. Näin lapsemme tunteisivat olonsa hyväksi ja vastuullisiksi, mitä kaikki vanhemmat, huoltajat ja opettajat odottavat teini-ikäisiltä pojiltamme ja tytöiltämme. Paras tapa käsitellä teinien romanssia on muuttaa vanhempien, huoltajien ja opettajien näkökulmaa.


Aika on muuttunut, mutta heidän tapansa nähdä asiat ovat edelleen samat. Siksi nyt on aika, että ihmiset suhtautuvat avoimin mielin teini-ikäisten rakkaussuhteisiin. Romanttinen suhde teinien kesken pitäisi sallia, koska me ihmiset olemme alttiita rakkaudelle.


Ennemmin tai myöhemmin jokainen tarvitsee rakkautta.

No comments:

Post a Comment