Tuesday, December 21, 2021

Seurustelevatko Billie Piper ja David Tennant

Seurustelevatko Billie Piper ja David Tennant



Billie Piper "revittiin" Matt Smithin ja David Tennantin välillä Doctor Whon 50-vuotisjuhlasarjan kuvauksissa. Kun olen siinä, lue "Viimeinen hengenveto", koska vaikka se on seksitön, se on todella hyvä, jos saan sanoa niin itse. Seuraa WDW:tä Facebookissa. BP: Kaikki! Tarkoitan, me vain odotamme, että pääsemme kimppuun.





AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT



MITÄ ON TYÖSTÄ YHDESSÄ? DT: Se on painajainen. Se on hyvin, hyvin vaikeaa. Hänen ilmavaivat ovat suuri ongelma. BP: [nauraa] ​​Se todella on!


DT: Olemme nauraneet. BP: Kyllä, meillä on. DT: Olemme nauraneet todella hyvin. BP: Onneksi tulemme toimeen. Tulemme kaikki toimeen, ja meidän täytyy todellakin, koska on pitkiä kuukausia ja se on melko intensiivistä ja kuvaamme tuntipäiviä.


Olet sekaisin koko ajan. Minusta tuntuu, että olen saanut ystävän loppuelämäksi. DT: Toivon niin, joo. Se on outoa, koska olemme ainoat kaksi vakiota. Yleensä draamassa on joukko teitä, jotka käyvät koko jutun läpi yhdessä, mutta Noel ja Camille tulevat sisään ja ulos. BP: On aina mukava nähdä heitä.


DT: On aina mukava nähdä heitä. Mutta Billie on ainoa henkilö, jonka tiedän näkeväni joka päivä. BP: Näen sinut enemmän kuin näen perhettäni, poikaystäväni. DT: Ei hätää. BP: [pilkkaasti] Ja se sopii minulle, Billie Piper ja David Tennant seurustelevat. Pidän siitä. DT: Se on hyvä. Mene vain mukaan. Ja onneksi päästään eteenpäin ja Billie Piper ja David Tennant seurustelevat oli todella hauskaa.


TÄMÄ KYSYMYS ON BILLIELLE. PIDÄSISI PELAA POSH PAHA TYTÖ UUDESSA MAASSA? BP: Rakastan sitä. Rakasta tyylikästä pahaa tyttöä. DT: Olet menossa Bad Girlsiin näyttelemään tyylikästä tyttöä, eikö niin? BP: Ehdottomasti! DT: Itse asiassa se ei ole totta. BP: Luuletko, että he haluavat minut? Se oli todella hauskaa. Itse asiassa olin melko hermostunut, koska se oli melkoinen ero Rosesta ja se oli ensimmäinen kerta, kun olin esittänyt Doctor Whossa melko paljon komediaa, joten olin melko peloissani. Mutta myös erittäin innoissaan. Ja mielestäni se toimii ok.


Minusta se on hauskaa. Haluaisin pelata paljon enemmän huonoja tyttöjä. DT: Voi, siunaa heitä. BP: Naiset rakastavat sinua. DT: Tämä kaikki on uutta minulle. BP: Naiset ja miehet muistavat vaaleanpunaisen paperin! DT: Pink Paperin numero yksi! Kiitos paljon. Brad Pitt, numero kaksi! David Beckham, numero kolme!


DT: Nuppini ulos? BP: [hillitöntä naurua] DT: I Billie Piper ja David Tennant seurustelevat tiedä kuinka vastata siihen. Teen vain työtäni todella. Se ei ole jotain, vaikka olisit tietoinen siitä, että voit tehdä asialle mitään. BP: Luulen, että he olivat siellä Casanovan kanssa. Siitä alkoi heidän pakkomielteensä. DT: Mmmm. BP: Tiedän sen itse asiassa, koska äitini on puhelimessa koko ajan ja se alkoi ehdottomasti, kun hän näki sinut Casanovassa. Nyt hän on vain kuin: 'Istutko hänen vieressään?


DT: Ahh, ihana Mandy. BP: Älä ajattele sitä. DT: Kuinka voit ajatella sitä? Jos alkaisit soittaa jollekin sellaiselle, sinusta tulee välittömästi epämiellyttävä kaikille näille ihmisille, jotka ilmeisesti pitävät sinua houkuttelevana.


Se on minulle mysteeri, mutta olen siitä erittäin, hyvin ylpeä. SAATKO SINULLE POSTIKUVAssa MITÄÄN OUTTUA? DT: Tiedätkö, juuri toissapäivänä joku lähetti minulle Tom Baker -huivin. Täyspitkä, täydelliseksi neulottu. BP: Todellakin?


DT: Värit näyttivät myös minusta sopivilta. BP: No, sinä tietäisit. DT: Tietäisin. Joo, se oli aika outoa. BP: Mutta kiva. DT: Ihanaa! Että joku istui ja teki sen! BP: Joo, tiedän, se on erikoista. DT: Jokainen ommel. BP: Kuvasimme Cardiffissa äskettäin, ja saimme nämä pienet Dalek-kakut yhdeltä kadun asukkaalta, jolla kuvasimme.


Se oli mukavaa. Ei täysikokoinen, vaikka olisin toivonut, että ne olisivat olleet, koska suoraan sanottuna ne olivat uskomattomia. DT: Joo. Omani oli mintunvärinen. Jokainen oli hieman erilainen maku. BP: Marshmallow, Billie Piper ja David Tennant seurustelevat. ONKO SINULLA OLLUT NAISTEN ALUSTUJA? BP: Minulla on ollut naisten housuja postissa. DT: Onko sinulla? BP: Joo. DT: Haaveilen naisten housuista postauksessa. ÄITILLÄ ON JOITA SINULLE. DT: Onko hänellä? Lähetä ne ympäri.


Se on hyvä… rakastamme sävyn alentamista. BILLIE, MITEN Lääkärin vaihto on vaikuttanut sinuun? BP: No, Billie Piper ja David Tennant seurustelevat, he ovat erilaisia ​​ihmisiä; Chris ja David ovat hyvin erilaisia. Molemmat yhtä mukavia ja hauskoja. Joten se on hyvä. Jatka vain asiaa. ONKO Lääkärin VAIHTO TUOTTAAN ROSESTA ERI ASIAT?





Moskovan treffisivustot ilmaiseksi



Video toistetaan automaattisesti pian. 8 Peruuta Toista nyt. Seuraa Mirroria. Facebook Twitter. LISÄÄ Billie Piper David Tennant Doctor Who Doctor Who 50-vuotisjuhla John Hurt Matt Smith Steven Moffat. Hanki suurimmat TV-otsikot suoraan postilaatikkoosi Rekisteröidy.


Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä tavoilla, joihin olet suostunut, ja parantaaksemme ymmärrystämme sinusta. Tämä voi sisältää meidän ja kolmansien osapuolien mainoksia ymmärryksemme perusteella. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Lisätietoja. Kiitos tilaamisesta Meillä on enemmän uutiskirjeitä Näytä minulle Katso tietosuojaselosteemme.


Mikä ei tarkoita, että emme näe suhteen kehittyvän ja muuttuvan sellaiseksi, jota se ei ehkä ole ennen ollut. Mutta mielestäni sinun on oltava erittäin varovainen näiden asioiden kanssa. BP: Haluat sen tapahtuvan, mutta samalla et halua sen tapahtuvan.


Se on yksi niistä oudoista asioista. Se on kuin Ross ja Rachel BP: Haluat heidän saavan sen takaisin, mutta sitten sinulla ei ole odotusta. DT: Odotuksesi on itse asiassa jännittävämpi. BP: Joo, aivan. MILLAISTA ON? BP: Kovaa työtä.


DT: Kovaa työtä, joo, vain siksi, että et valitettavasti voi lopettaa nauramista. Hän kanavoi vain hauskoja. BP: Katsot vain häntä ja naurat.


Se ei kuulosta kovin kivalta. Mutta ei. Näet hänet telkkarissa, hänen ohjelmissaan ja stand upeissaan ja ajattelet: "En voi uskoa, että työskentelen kanssasi! BP: Se on niin jännittävää. DT: Ja kun näet hänen olevan umpikujassa, niin kuin hän on kyynistynyt… BP: Ja hän tekee myös suuhunsa. HÄN SANOI, ETTÄ OLET YKSI jännittävimmistä näyttelijöistä TÄNÄÄN.


DT: Aivan oikein myös. MUTTA ODOTTITKO SINÄ TULEVAT ESITTELYN SUURIMTA TÄHTÄ? BP: Erm, eroon hänestä! Ole hyvä ja poistu! BP: Kyllä, kaikki on muuttumassa! DT: Ei ollenkaan. BP: Ei, eh. On hienoa olla Voguessa. Pidän siitä. Minulle on jännittävää aikaa olla elossa ja sitten tehdä jotain, mitä olen halunnut tehdä lapsesta asti. Se merkitsee minulle niin paljon. Ja olla täällä tänä iltana ja katsomassa sitä.


En vain voi uskoa, että se kaikki on todella tapahtunut, ja pidän siitä todella ja rakastan sitä ja haluan jatkaa sitä vuosia. Kaikki nuo asiat ovat vain bonusta.


Se, että työskentelen joka päivä näyttelijänä, tekee minut todella onnelliseksi. ONKO MUITA rooleja, MITÄ TODELLA HALUAISIT TEHDÄ?? DT: En usko, että tiedät ennen kuin se on kirjoitettu. Olet oikeassa.


Ja myös, on vaikea ajatella pidemmälle kuin DT: Tomorrow. BP: Kyllä kaiken tämän hetken keskellä on aika vaikea ajatella tulevaisuuttamme. Mutta sinä tiedät. Käsikirjoitukset ovat tervetulleita [nauraa]. Minä en tiedä. Minulla ei ole suuria projekteja; Minulla ei oikeastaan ​​ole suunnitelmaa.


Ehkä minun olisi pitänyt, mutta en tee. DT: Ei, en. En ole koskaan tehnyt niin. En ole koskaan tehnyt niin: "Kolmen vuoden kuluttua minun on näytettävä X:ssä". Ja elämä muuttuu niin paljon koko ajan... DT: Et voi tietää, ja vain turhautat itsesi ajattelemalla noin.


BP: Jos sinulla ei ole niitä asioita, joo. DT: Luulen, että olemme molemmat olleet hyvin onnekkaita. Meillä on ollut loistavia käsikirjoituksia, jotka ovat tulleet tiellemme BP: Toistaiseksi se on ollut loistava. ja toivot vain, että niin tapahtuu jatkossakin. Mutta et voi ennustaa, miltä ne maistuvat. BP: Sanoimme juuri alakerrassa, että jotkut televisiosta Isossa-Britanniassa ovat tällä hetkellä niin loistavia ja siellä tapahtuu niin paljon, että on todella jännittävää aikaa työskennellä TV-näyttelijänä.


Joten se on hienoa. MIKSI PÄÄTTIT PELAA Lääkäriä englanninkielisellä aksentilla? DT: Sitä Russell oli todellakin suunnitellut, ja oli ajatus, että tohtori jättäisi Rosen jäljen, kuin eräänlainen vasta kuoriutunut poikanen. Hän omaksuisi Rosen puhetavan.


Ja tämä kaikki selitettiin jouluerikoisohjelmassa BP: Mutta emme koskaan kuvanneet sitä. DT: Kohtausta ei koskaan tehty, koska aika loppui kesken. Joten olemme nyt tavallaan jääneet sen kanssa. Näin Russell halusi ottaa esityksen ja näin hän halusi lääkärin olevan. BP: Olisi liian räikeä, jos hän saisi kaikki puhumaan aksenteillaan.


DT: Luulen, että se oli toinen vaara. Koska Chris keksi sen niin loistavasti uudelleen olemalla pohjoinen ja häpeämättä sitä, se olisi voinut saada vähän "alueita kiertämään". Mutta sinun on kysyttävä Russellilta, mikä ajatus sen takana oli. KUUNINKO SKOTTILAINEN AKSENTTI YHDEN NÄIDEN TULEVAAN JAKSOON ESIKATSEKUKSESSA?


DT: Hyvin havaittu, kyllä. BP: Se johtuu siitä, että olemme Skotlannissa. DT: Päädymme Skotlantiin. BP: Meidän on kehuttava tapaamme DT: Tohtori, joka on korjaamaton keuliminen, osoittaa tietysti, että hän osaa tehdä aksentin, mikä onneksi BP: Hän osaa, [nauraa]. Rose on valmis, Jumala siunatkoon häntä. Ei hyvä. BP: Ei hienoa. MILLOIN LOPETIT tuntemasta olosi Uudelta pojalta? BP: Ensimmäinen päivä. DT: No, tiedätkö, se on tavallaan ensimmäinen päivä. Tunnet olosi uudeksi pojaksi, kunnes aloitat, koska siellä oli kuukausia rakentamista, kuukausia odottanut sen alkamista, kuukausia ihmisiä, jotka spekuloivat ja kysyivät sinulta siitä ja kysyivät millainen sinusta tulee ja millainen olet. tulet pitämään yllään – et tiennyt.


Silloin se tuntui vaikeimmalta. DT: Luulen, että se oli. Se oli myös pelottavaa. Tuntui vain siltä, ​​että tämä valtava iso asia, jota et koskaan pystyisi hyväksymään. BP: Se tapahtui sinulle, mutta se on silti niin kaukana.


Se on aina aika outo tunne. DT: Aivan. Mutta sitten ensimmäisestä päivästä, koska osittain siksi, että ensimmäinen päivä alkaa ja sinun täytyy opetella linjasi ja jatkaa ja tehdä kohtaus. Sinun on vain tehtävä työsi. Ja osittain siksi, että Bill ja kaikki muut olivat niin tervetulleita ja niin avoimia ja anteliaita, etteivät he koskaan saaneet minua tuntemaan oloni uudeksi pojaksi.


Ja vain, kun saat halkeilun siihen, sinun täytyy vain BP: Jatka vain. ota kiinni ja jatka asian kanssa. Joten luulen, että se pysähtyi siihen aikaan. OLET ESITTELYN JOHTAVA FANI, ONKO TÄMÄ OIKEA KOMMENTTI? DT: Se on suhteellinen käsite, eikö niin? BP: Kysy häneltä mitä tahansa. Jatka! Rakastan tätä peliä [nauraa]. Olet niin hyvä siinä. DT: [lammasti] Kasterborous. BP: [nauraa]. SINÄ OLET MELKO OMISTAUTUMINEN, Etkös?


DT: Minulla on pari DVD:tä kotona, joo. DT: Russell on paljon parempi kuin minä. Russell on koko tason syvemmällä kuin minä. Ja sitten on Phil Collinson [tuottaja], joka pitää asian vähän hiljaa, mutta hän on siellä alhaalla. Hän tietää sen takaperin. EI HÄN JOHTI FANIRYHMÄÄ? DT: Hän on hardcore, hän on hyvin hardcore. BP: Oliko hän todella? Järjestä Doctor Who -faniryhmä? DT: En tiennyt sitä, mutta voin uskoa sen. OLIKO HÄN OIKEASSA AITTAA SITÄ? BP: En tiedä sanoiko hän niin.


DT: En usko, että hän teki. BP: Luulen, että häntä lainattiin väärin tavalliseen tapaan. En usko, että hän sanoi niin. Luulen, että se on otettu pois vuorosta. DT: Voit olla huolissasi sellaisista asioista, etkä voi koskaan ottaa työtä. Joko sinulle tarjotaan jotain tämän kaltaista upeaa ja voit olla huolissasi kieltäytyäkö siitä, tai voit ajatella: "No, otan sen vastaan ​​ja katson mitä tapahtuu.".


En olisi missannut tätä maailman takia. Eli mitä tapahtuu, se tapahtuu. JOTKA PYSYT MUKAAN. DT: No, jos selviän jakson lopusta, VOITKO PUHUTA HISTEN MITÄ OLLISI TYÖSTÖ LIS SLADENIN KANSSA? DT: Minusta on mielenkiintoista, miten jakso toimii. Jos tiedät Sarah Jane Smithistä, katsot jaksoa tohtorin näkökulmasta. Ja jos olet nuorempi tai et tiedä, että Lis Sladen oli sarjassa aiemmin, katsot sen Rosen kautta.


Ja hassua kyllä, se näkyi omassa kokemuksessamme, koska vartuin katsoessani Lisiä ohjelmassa. Se on idyllistä, juuri sitä mitä toivoin, kun varasimme viime hetken pakettiloman aiemmin tässä kuussa vanhempieni sekä siskoni ja hänen perheensä kanssa. Mitä eroa uudessa COVID-kannassa on muihin, kuten delta-kantoihin? Tässä on mitä sinun on tiedettävä.


Äärioikeistolainen edustajainhuoneen jäsen yritti antaa tylyn kommentin Senistä. Cory Bookerin läpimurto COVID-tapaus. Yleisö hurrasi, kun Trump sanoi vastustavansa rokotevaltuuksia, mutta sen reaktio muuttui, kun hän sanoi olevansa rokotettu ja saanut tehosterokotteen.


Burlington, Vt. Siitä lähtien kaupungin johtajat ovat varautuneet odottamattomiin seurauksiin. Tottenham Hotspurin tämän kauden Euroopan-kampanja on päättynyt, kun UEFA voitti Rennesin viimeisessä Eurooppa-konferenssin lohkoottelussaan maanantaina. Alexis Skyy on päässyt yli kosmeettisista parannushuhuista kehostaan.


Instagram-malli otti yhteyttä IG:hen lopettaakseen kaikki juorut […]. Paras neuvo? Älä tee itsediagnoosia ja mene testiin. Panthersin tappion Billsille jälkeen Matt Rhule ei ujostunut osoittamasta sormellaan Cam Newtonia vielä kerran. Team Daly rikkoi turnauksen ennätyksen voittaessaan PNC:n, mutta se olisi voinut olla levein Tiger Woodsin koskaan hymyillyt toiseksi sijoittuneen sijoituksen jälkeen. Yö oli kova aloittelijalle. Dua Lipan muotoillut vatsat, jalat ja saappaat näyttävät tappavalta, kun hän keinuttaa bikinejä uudessa IG-valokuvakaappauksessa.


Hän tekee varhain aamulla HIIT-istuntoja pysyäkseen kunnossa. Tyron Woodley ja yksi muu kortilla oleva taistelija olivat ainoita, jotka saivat lääketieteellisen pelikiellon. Tanner Kero vietiin sairaalaan Brett Connollyn laittoman iskun jälkeen. Carson Wentz on pelannut tarpeeksi aloitussyötteitä saadakseen Eaglesin ensimmäisen kierroksen luonnoksen valinnan. Mutta Eagles hyötyy paljon enemmän. Sulje tämä sisältö. Lue koko artikkeli.


Lisää sisältöä alla. Billie Piper. David Tennant.

No comments:

Post a Comment